en

KONCERT MAMMÚT - pop alá Bjork, Reykjavík Island

3. srpna Staré Kino ve Slavonicích

MAMMÚT - jedna z nej kapel z Islandu současnosti a kvůli zpěvu právem odsuzovaná z vykrádání Bjork a jí podobných popových hvězd,je to opravdu tak a tihle Islanďani jdou opravdu vysoko!

Poslední album Karkari sklízí samé pozitivní ohlasy po celém světě a pochvalu dostali i od časopisu Rolling Stones..není divu na kapelu kde je věkový průměr kolem 22 let je to dooost dobrýý!..

Kašlat na věk tady jde o MAMMÚT a jejich hudbu a to je přesně ten tip trapně sladký,vlezlý popový kapely co vidíte v TV a slyšíte Rádiu den co den a nemůžete ji vystát!! na druhou stranu je MAMMÚT kapelou co dokáže zahrát i tvrdě kytarově melancholicky a hlavně podle svého a v kombinaci s už zmiňovaným pronikavým zpěvem v rodném jazyce (se kterým si moc nezazpíváte :) jsou MAMMÚT kapelou kterou jste vždycky ve Slavonicích chtěli vidět!!

Co ještě namazat..?

Jedna z nejlepších současných popových kapel mimo mainstream současnosti ve Starým smradlavým Kině ve Slavonicích to už je fakt úlet!!

neváhat,nerozmýšlet,našetřit,dojed!

Povinnost i proto že to muže být úplně poslední koncert v tomto prostoru ,staré kino (deutche hause) bude příští rok zbouráno a na troskách se bude stavět nový prostor, který by měl působit na oficiální kultůru na Slavonicku.

A JEŠTĚ JEDNO : JEDINÝ KONCERT V ČR!!!

Howgh.

  • 0 comments
    No comments yet
  • write comment
    !!! Human Verification Answer Required!
website no use cookies, no spying, no tracking
to use the website, we check:
country: US · city: Columbus · ip: 3.141.8.247
device: computer · browser: AppleWebKit 537 · platform:
counter: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - Professional Responsive Websites
00:00
00:00
close
 please wait loading data...