en

KONCERT Children of Technology and Hanoi - Slavonice Barák

08.08.2011

Nazdar, prázdniny se přehouply do druhého poločasu a hned první víkend odstartujem nohejbalovým turnajem v Mutišově sportovní odpoledne začíná ve 13 hodin a pokud se nám nic nestane nedělní kocovinu vyspíme stačí počkat do pondělí 8. srpna a dojít na Barák do Slavonic na koncert kapely která měla hrát letos na OBSCENE EXTREME v Trutnově. Nicméně kdo jste OEF nestihli přijdte na Barák můžete načuchnout tím o co jste letos přišli...

Koncert Pondělí 08.08.2011 Slavonice Barák

CHILDREN OF TECHNOLOGY (ITÁLIE)

No Fuel... No Hope!!! to je hlavní heslo týhle bandy z Padovy z Itálie. Obrovský fanoušci Mad Maxe, starejch komiksů a kapel černého kovu. Oni hrajou punk. Metal punk. Drsnej metalpunk. Jednoduše řečeno... jenže až spustí tu svou kanonádu tak padnete na prdel a Kačerovi se zaběhne kůň do Rakouska, protože ta energie co z nich jde vám urve hlavy a ty sbory co maj tak vymazlený předurčujou krutou družbu... když budete mít štěstí odejdete po svých.

Po demáči a cca 8 split EP jim právě vychází nová deska 'It´s time to face the doomsday...' na Agipunk rec.. Co song to hit!

Takže neváhej, kupuj, stahuj, roluj dokud si mladý!!!

http://www.myspace.com/childrenoftechnology

HANOI (MAĎARSKO)

Tyhle kluci nedávno napsali, že shánějí koncert na 08.08 a požadavky mají minimální. A kdyby nebyli z Maďarska tak bych je asi ani nezval d :D páč tu maďaři ještě nehráli a kluci mají bod :)

Ne vážně. Nadupanej temnej CrustDebrecenHardcore a mladá krev dokáže dohromady divy, pokud se to klukům podaří bude jen dobře.

http://www.myspace.com/hanoihc
  • 0 comments
    No comments yet
  • write comment
    !!! Human Verification Answer Required!
website no use cookies, no spying, no tracking
to use the website, we check:
country: US · city: Columbus · ip: 18.117.182.179
device: computer · browser: AppleWebKit 537 · platform:
counter: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - Professional Responsive Websites
00:00
00:00
close
 please wait loading data...