en

Koncert 21.01.2011 - ESAZLESA | DEPAKINE CHRONO

Slavonice - Barak

Je to narychlo, ale kdyby jste nevědi co si počít s tímto pátkem, a měli pocit že bude doma přetopeno a v telce zase nic... přijďte se schladit na Barak do Slavo!

NAAB výsadek 21|01|2011, SLAVONICE, BARÁK ESAZLESA | DEPAKINE CHRONO

ESA Z LESA

http://bandzone.cz/esazlesa

Bojíš se sám/a v noci v lese? Jo? Tak to asi nejsi takový eso. Nevadí. Přijď vyvolat všechny svoje noční můry a pak je tím nejhlasitějším výkřikem, jakej ze sebe dokážeš vyloudit zažeň pryč.

Jo přesně, screamo jak má bejt v nejlepší tradici kapel jako byly třeba Maximillian Colby, Fingerprint smíchaný se současnou post metal scénou reprezentovanou třeba Isis nebo Cult of Luna, čili hypnotický pasáže (tzv. uspávací) přecházející v sonický erupce (tzn. nářez/hluková stěna) a do toho nelítostnej řev až cáká na majk krev, pičo vole.

DEPAKINE CHRONO

http://bandzone.cz/depakinechrono

Šla ti ve škole matika? Ne? Bral/a jsi kvůli tomu prášky? Nevadí. A chceš zažít peklo? (No dobře, jenom zvukový). Anglicky hell. Cože? Hella? Hell Yes!

Rovnice o dvou známých: kytara %2B bicí = totální neurotickej masakr se spoustou rytmických zvratů a nespočitatelných rytmů (teda aspoň pro ty z nás, kterým nešla ta matika, že jo) přesně ve stylu Hella, 37500 Yens nebo Marnie Stern, pro kterou loni v prosinci otvírali šou na její zastávce v práglu.

  • 0 comments
    No comments yet
  • write comment
    !!! Human Verification Answer Required!
website no use cookies, no spying, no tracking
to use the website, we check:
country: US · city: Columbus · ip: 18.222.117.109
device: computer · browser: AppleWebKit 537 · platform:
counter: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - Professional Responsive Websites
00:00
00:00
close
 please wait loading data...