en

Již tuto sobotu 1. července 3 až 5 akcí ve Slavonicích

1. Sobota 1.července 2023 bude akcemi nabitá. A vaše přítomnost bude naše potěšení. Většinou děláme akce menšího charakteru a okrajových žánrů, ale tentokrát by to měla být masovka. Tedy jen půlhodinová, během které se známý český fotograf Roman Franc pokusí společně s námi překonat Slavonický rekord v hromadné fotografii. Fotit se bude v sobotu od 19:00 do 19:30 . Před focením a po focení budou hrát kapely, které pozvalo město Slavonice. Prosím, vemte známé i neznámé a hlavně trika a mikiny a čepice s logem The Barakos budou vítány. Jestli fotka povede bude vystavena na velkém formátu v podloubí Panského domu.

2. V sobotu po focení od 20:00 proběhne vernisáž fotografa Romana France na chodbě Institutu Slavonice. Minulá Romanova slavonická hromadná fotka se dostala až do amerického kongresu s jeho dalšími 29 fotografiemi, ze kterých si vybrali 15 a fotky se staly součástí tamní sbírky.

[url=https://trebicsky.denik.cz/kultura_region/fotograf-roman-franc-vyfotil-naloucanske-hasice-snimek-vlastni-americky-kongres.html]https://trebicsky.denik.cz[url]

3. Nabitý sobotní večer roztočí pražský DJ Victorius Glorius, který se pohybuje mezi Los Angeles a Prahou jeho kabela je naditá vinylovými raritami, takže praskání vás nemine. Jeho muliti kulti výběr roztočí i polena, která normálně netančí. (vstupné dobrovolné)

4. další akce

03 - 06.08. Slavo film music fest

26.08. Ze Slavonic do Sedla jízda na starých kolech

10.09. Year of The Cobra (USA) nedělní čaj o páté vol. 11

06.10. Ingrowing death grind na Baráku

12.10. Dánská a Rakouská kapela na Baráku

Pořádá

CFF & Barakos ve spolupráci s městem.

T.S.H.

  • 0 comments
    No comments yet
  • write comment
    !!! Human Verification Answer Required!
website no use cookies, no spying, no tracking
to use the website, we check:
country: US · city: Columbus · ip: 18.226.222.12
device: computer · browser: AppleWebKit 537 · platform:
counter: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - Professional Responsive Websites
00:00
00:00
close
 please wait loading data...