cz

V pátek 06.10 a ve čtvrtek 12.10. dvě idie rock kapely na Baráku ve Slavonicích a v sobotu 14.10. koncert jaký tu ještě nebyl Clive Wright

Zítra v pátek 06.10. grindos deathos thashos metalos Barakos Slavonicensis

DREADROOTS (Č.Budějovice) + MURDER RAPE AMPUTATE (Ostrava) + INGROWING (Č.Budějovice)

-------

Ve čtvrtek 12.10.2023 Barák Slavonice koncert začne v 19:00 a skončí ve 21:00

Dvě kapely z evropských metropolí na společném turné Evropou. Po delší době na Baráku nemetalové projekty, ale radiožurnálové slaďáky také nečekejte.

A MESS (Kodań/Dánsko)

Dorte Hartmann – kytara, zpěv a Per Gerhard Jørgensen – bicí, zpěv

Dánská indie rockerka A Mess je armádou jedné ženy vyzbrojené řízným hlasem a elektrickou kytarou.

Je upřímná jak s vtipnými, tak s vážnými lyrickými texty, povzbuzujícími melodiemi, hravými kytarovými riffy.

Je ženou dneška, čili v textech, které nás nemusejí až tak zajímat, reflektuje #metoo, genderové vnímání a holčičí prožívání sexu.

Zvuk dvojčlenné sestavy (kytara bicí) se opírá o vibrace počátku devadesátých let a sound aktuální evropské indie scény.

OLD MRS. BATES (Videň /Rakousko)je kytarový rock plný riffů s blues a alternativními vlivy zprostředkovávajícími energii, která vás nutí si podupávat. Plnohodnotná čtyřčlenná rocková kapela!

vstupné 100 až 200 kč a plakát v příloze

-------

V sobotu 14.10. 2023 od 20:00 Sklep Institut Slavonice

CLIVE WRIGHT (GB/USA)

Clive Wright narozen 1953 je americky ambietní kytarista, který hraje převážně improvizační hudbu a doprovází živou květinu která je napojena na elektromagnetické snímače a vytváří fantastické hudební kompozice. C.W. spoluporacoval s takovými velikány hudby jako je Brian Eno s muzikanty od Petera Gabriela nebo Tears For Fears.

C.W. je zakladající člen skupiny Cock Robin původem z města Bath ve Spojeném království,v roce 1979 se přestěhoval do Spojených států a brzy poté byl zakládajícím členem kapely Broken English, (písně do filmu Karate Kid v roce 1983) a později také podepsal nahrávací smlouvu s Polygramem pod jménem 'Broken Edge'. Clive spoluzaložil další skupinu tentokrát u CBS v roce 1982. Skupina Cock Robin dosáhla platinových desek za prodej po celé Evropě. Jako skladatel ,producent a hudebník Clive spolupracoval s řadou různých umělců, jako jsou: Pete Byrne z Naked Eyes, Kim Carnes, Human Drama... Jeho nejznámější je spolupráce s Harold Budd, průkopníkem ambientní hudby a jeho krátké turné nås seznámí s touto částí jeho tvorby Součastí vystoupení je také český hudebník Kamil Krůta který žil ve stejné pouštní komunitě známé jako High desert okolo Joshua Tree national park v Californii . Clive Wright hraje na dvou nahrávkách Koonda Holaa - 10 acres of the finest sand a Shitman

  • 0 komentáře
    žádné komentáře
  • napsat komentář
    !!! Požadováno ověření odpověď!
stránka nevyužívá cookies, ne špionáž, ne sledování
abychom mohli používat web, zkontrolujeme:
země: US · město: Columbus · ip: 3.17.154.171
zařízení: computer · prohlížeč: AppleWebKit 537 · platforma:
pult: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesionální responzivní webové stránky
00:00
00:00
zavřít
 čekejte prosím načítání dat...