cz

BONUS

00:00 | 00:00 track 1 | 16
bonus
BONUS

Sound Of Week/Týdnozvuk

Bonus alias Martin Hůla natočil novou desku a vydal ji na LP,CD,MP3, pojmenoval ji Náměstí Míru. Brzy ho budete moci vidět live v Dyjičce u Telče a nebo kdykoli na radiu Montserrat (jen musíte trochu hledat). A tady je pár Martinových názoru, které jsou vytržené z kontextu....

Šašek přece musí být šílený blázen. Všichni vědí, že všechno, co šašek říká, může být vyšinutí, pominutí mysli. Pracuju s tím dál. Když posouvám rovinu svých věcí do psychedelických neuróz, můžu si dovolit říc víc... balancuješ na hraně toho, že to myslíš vážně a že je to jen pomatení. Není to alibi. Je to něco, co je efektivní. Nemoralizuješ, nikoho nenabádáš, jenom stojíš v pozici, kdy říkáš, co máš na srdci, už tím se vymykáš. Nikdo přece neříká všechno, co má na srdci.

Konzumní kapitalismus je dokonalost sama. Dokonalá past, dokonalá platforma, lidi jsou otroci zboží, protože to chtěj. Současnej systém je postavenej jako zlatá klec, nejde to ale udržet do nekonečna, pomalu už není z čeho brát. Takže je třeba utahovat opasky svobody. Je třeba se bát. Jsme čím dál víc kontrolováni, sledováni, pozorováni, ovládáni.

Nová deska je hlavně spontánní. Nevznikala koncepčně. Nevznikala ani primárně jako deska. Byly to roztříštěné písně, které jsem točil, když jsem měl chuť točit. Nechtěl jsem vydávat další album. Přišlo to samo, když se nashromáždil určitej počet písniček.

A na kolik je důležitý všeobecný přehled?

To musíš mít v sobě. Když se o nic nezajímáš, nezajímá tě nic. A mě zajímá všechno, což je taky celkem blbý, protože vlastně nevíš o ničem nic.

Martin dělá také přednášky o hudebních technologiích.

A tady je video ,které všechno vysvětluje..prostě když máte v hlavě černé kuře tak je dobré ho vyndat a místo toho tvořit:

  • 0 komentáře
    žádné komentáře
  • napsat komentář
    !!! Požadováno ověření odpověď!
stránka nevyužívá cookies, ne špionáž, ne sledování
abychom mohli používat web, zkontrolujeme:
země: US · město: Columbus · ip: 18.118.9.146
zařízení: computer · prohlížeč: AppleWebKit 537 · platforma:
pult: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesionální responzivní webové stránky
00:00
00:00
zavřít
 čekejte prosím načítání dat...