ru

Vladimír Václavek solo a live

01.02.2013 - Mutisov 23 near Slavonice

Zdravím a zároveň zvu na první letošní koncert, který bude v pátek prvního února dvatisíce třináct v Mutišově v dílně od 19:30

Vladimír Václavek solo a live

Bude to sólový koncert spojený s autorským čtením z jeho nové knížky Neviditelný svět a pro ty, kteří budou chtít může následovat povídání o šamanismu.

Výši vstupného si určíte sami (pro váhavé od 50-100 kč a pro ty pro které by bylo i toto rozmezí příliš, tak dáš co dáš...)

------

Jeho hudební start je spojen s Ivou Bittovou , Pavlem Fajtem, Jiřím Kolšovským a Josefem Ostřanským, se kterými se setkal v kapele Dunaj. Tehdy hrál na baskytaru, od které přešel ke kytaře. Od poloviny devadesátých let prochází kapelami E, Domácí lékař a také debutuje svým sólovým albem Jsem hlína, jsem strom, jsem stroj. V této době také zakládá moravsko-japonsko-francouzské seskupení Rale, se kterým natočil tři úspěšná alba, na nichž je slyšet šelest šesti jazyků a inspirace kulturami několika kontinentů (Oceněnou českou hudební akedamií - Anděl).

Vedle paralelní účasti v několika dalších formacích, např. českoněmecké Klar, projekt Arminius s Ferdinandem Richard, japonskofrancouzskočeský soubor moderního tance Kublai Khan Investigation, je producentem prvního cd skupiny Deep Sweden, nahrává hudbu k filmům Eternity starts here a Čarodějka a nahrává svá sólová cd Písně nepísně a Ingwe, která také hraje na koncertech jako svůj sólový program.

Koncertuje po celé Evropě, v USA, Kanadě, Africe, Číně, Hong Kongu, na Madagaskaru, Mauritiusu, Reunionu, Brazilii a na Islandu. V roce 1997 nahrává společně s Ivou Bittovou nezapomenutelné dvojalbum Bílé inferno (1997 oceněno cenou hudebních kritiků – Žlutá ponorka; červenec 2004 oceněno zlatou deskou od vydavatele Indies records). Společně s hostujícími muzikanty z tohoto alba zakládá posléze s Ivou Bittovou téměř jazzové seskupení Čikori. Tady se potkává s Milošem Dvořáčkem, spolu pokračují ve skupině VRM a posléze vzniká jejich duo, které přináší nový program a cd Život je pulsující píseň...

  • 0 комментарии
    Нет комментариев
  • написать комментарий
    !!! Требуется ответ для подтверждения!
сайт не использует куки, не шпионит, не следит
для использования сайта мы проверяем:
страна: US · город: Columbus · айпи: 18.224.0.25
устройство: computer · браузер: AppleWebKit 537 · платформы:
счетчик: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - профессиональные адаптивные сайты
00:00
00:00
близко
 пожалуйста, подождите, пока идет загрузка данных...