ru

Koncert na Kawarne ve Slavo

21.12.2014

Nově vzniklé sdružení Barak OS, které by se dalo popsat jako kulturní apendix České kanady, (když už všichni chcou být srdcem...) Vás zve na nejdelší noc v roce, kdy se slunce bude romýšlet jestli se vrátí a dá si s náma další rundu... V sobotu 21.12.2014 od 20.00 ve Slavonicích na Kawarně v Mecce sofistikovaného vožungrismu.

Tentokráte k tanci a poslechu zahrají:

VEES z Č.Budějovic, kytarovka bristkého střihu s popovým nádechem jako by ani nebyli z čech (jižních)

Maggie's Marshmallows z Prahee, basistka Vás uhrane a koho ne tak toho překecá, že Pulp Fiction je něco z čeho se dá vařit a nemusí u toho sříkat krev. Když někdo rád jednoduché rify do tance, punkovou údernost... tak to jsou woni. bandzone.cz/themaggiesmarshmallows

PAPALESCU (EX Moimir Papalescu and the Nihilist se kterou Papalescu získal i CZ Anděla) Experimentální elektronika discoEBM necháme se překvapit co na nás tentokráte vysypou. Papalesku letos udělal novou desku a pokusí se z nás vykřesat nějaký ten taneček. zde současná tvorba: bandzone.cz/papalescu zde minulost:

Po kapelách jsou připravení DJ´s, kteří budou připraveni dotočit váš taneční krok. Během koncertu bude v předsálí instalována fotografická výstava studentů brněnské Photogenie:Slavonicko s AK fotky které nafotili v listopadu na slavonicku a za ruku je vedl sám Antonín Kratochvíl.

A den předtím v pátek 20.12.2014 od 15 do 21:00 je v prostorách Dačické sběrny tradičně netradiční Jarmark na kterém můžete nakoupit dárky vánočně nevšední. Krámy všemožné nové i staré, více než 10 prodejců, dobrý svařáka vždy někdo s něčím překvapí.

  • 0 комментарии
    Нет комментариев
  • написать комментарий
    !!! Требуется ответ для подтверждения!
сайт не использует куки, не шпионит, не следит
для использования сайта мы проверяем:
страна: US · город: Columbus · айпи: 18.117.165.66
устройство: computer · браузер: AppleWebKit 537 · платформы:
счетчик: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - профессиональные адаптивные сайты
00:00
00:00
близко
 пожалуйста, подождите, пока идет загрузка данных...