ru

Devil Night - Slavonice, The Barakos - 05.12.2019

Zdar přátelé i zarytí nepřátelé zveme na poslední letošní koncert na Baráku s možným překvapením!!

S čerty nejsou žerty..... a Dorota Máchalová o tom dobře ví!!

Co peklo schvátí, to už nenavrátí. Což to samé, se dá říct o pekelné jízdě, co tě čeká ve čtvrtek 5.12.2019 na BARÁKU ve Slavonicích.

Pod kotlem bude řádně zatopeno, přijedou MISTŘI GORE-GRINDU z nedalekého Německa THE CREATURES FROM THE TOMB, chlív jak prase, chytlavé pasáže..který tě ihned chytnou za límec a v moshpitu budeš potit dehet...prostě kvalitka!! Tihle pánové hrnou svůj hopsavý goregrind od roku 2012. Na kontě mají několik split nahrávek (zatím poslední jest z roku 2019) a jedno full lengh album, vydané u domácí stáje Rotten Roll Rex. Jejich hudba je hlubokou poctou staré, filmové, hororové škole a zároveň goregrindové klasice, jako jsou CBT, Gut, či Rompeprop.

Bublavý vokál a taneční rytmy těchto německých gentlemanů je pro všechny přítomné jasnou výzvou a pokynem k tanci… A ten my na Baráku ctíme!!! The Creatures from The Tomb budou hrát na Obscene Extreme 2020!

Devil Night ještě doplní metalová legenda VERPA z Bohumína-založena roku 1985 metal jízda z času dávných..... držte si čepec.....

S Verpou mám spojené období dospívání a prochlastali jsme nejednu zkoušku i koncert a některé after večírky jsou nepublikovatelné, ikdyž jejich kriminální aspekt už asi i promlčený.... A to zmíněné možné překvapení je:

Nově vznikající slavonická kapela VORTEX ARAY (to je pracovní název) kapela stále hledá název tak jako samou sebe. Kapela , která nepřislíbila účast na tomto koncertě, protože se čertů bojí stéjně jako svého debutu. také asi nezahrají proto protože rádi čelí otázkám: tak proč už nezahrajete? Jejich krátké vystoupení je v rovině čertovské nadílky: buď Vortex Aray nebo jen uhlí a brambory....

THE CREATURES FROM THE TOMB

VERPA

Budem se těšit... The Barakos Crew

  • 0 комментарии
    Нет комментариев
  • написать комментарий
    !!! Требуется ответ для подтверждения!
сайт не использует куки, не шпионит, не следит
для использования сайта мы проверяем:
страна: US · город: Columbus · айпи: 18.188.241.82
устройство: computer · браузер: AppleWebKit 537 · платформы:
счетчик: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - профессиональные адаптивные сайты
00:00
00:00
близко
 пожалуйста, подождите, пока идет загрузка данных...