ru

Death Metal z Brazilie a Mexika and LAHAR + DEoAG

Po discotékovém víkendu jsme na nový školní rok připravili vypalovačky. (I když na discotéce jste mohli slyšet třeba Slayer v Drum and Bassovém remixu a že nešlo o nějaké řůžové sračky povtrdí ti co byli (jestli si něco pamatují...)

Úvod jak od ředitele základky máme za sebou a tak zveme na pořádný námrd z latinskoamerického kontinentu. Obě kapely jedna z Brazílie a druhá z Mexica (ne ze Slavonic!) na Evropském turné a v rámci něho přijedou pobořit Barak u čističky ve Slavonicích. Jejich metal u kterého budete mít pocit, že vás tlačí buldozer, který jede takovou rychlostí, že i M. Schumacher vzdáleně pomrkává. K Baraku, který okupuje Barakos , není moc co dodávat.

Vy vzdálení si vemte stany dá se přespat, vy místní vemte ty , kteří bez televize pít pivo neumí.

Tak to je akce číslo jedna.

DEATH FUCKIN'BLACK METAL

Barak Slavonice sobota 09.09.2017 od 20:00

ESCARNIUM (Brazílie/Death Metal) escarnium.bandcamp.com

HACAVITZ (Mexico, Querétaro/Death Black Metal)

---

Akce číslo 2. (jde o pořadí, né o kvalitu, protože LAHAR je stále jednička)

Zdar fans!!! POZOR, POZOR!!! THE BARAKOS PRESENT:

NIGHT OF DEMONS IN MEXICO CITY!!!

15 září zažehnem dlouho plánovanej randál za podpory zvučných tuzemských kapel, jejiž jméno a osobitej styl, drancuje podia v česku, tak i světově!!

Po koncertech bude jako vždy tradičně tradiční DJ VLC player AFTERPARTY !!! Samozřejmě vaše volátka si budou libovat!

Bar nabitej jak zbraň vojákova ( Pivo různých druhů, kořaly, nealko nápoje, čaj, káwe ) a za dobrýho počasí, budete mít možnost upéct si vuřta či jiný pochutiny, když si je donesete, Nám je to vuřt, k dispozici oheň bude... dobrou chuť

NOVINKA :

Možnost levnýho ( za hubičku) ubytka pro nemístní lid, pokud se rozhodne večer vožrat jak cyp a nenarušovat tak zbytečně silniční řád pod vlivem alkoholu!!! Myslíme to s vámi dobře... nebo jak chceš... možnost tu je... Rezervačka a info na tel : 725 016 297

Bands:

LAHAR

Sopečnej bahnotok z Písku opět po delších dnech okupuje Slavonice. Kdo zná, ten ví, a netřeba vykládat karty na stůl... tvoje šance na přežití během koncertu je hodně mizivá!!! Stará dobrá škola!!!

DEoAG PRAGUE/ Grindcore

Pražákům těm je tu heeej, jak je známo!! Nicmíň umí i dávat, protože k nám vezou zbrusu nový našlapaný EP ( ABYSS HUNTER), který je na světě pár měsíců a už má za následek pár zlámaných obratlů, rozstříštěných kostí, vyražených zubů a 3 zničený manželství!! Není divu...je to var, kterej tě nenechá v klidným postoji... nevěříš? Tak doraž a pak si nestěžuj, my tě varovali !!

Sdílej, max šiř a doraž !!! Rádi tě uvidíme DÉMONE

The Barakos / E

  • 0 комментарии
    Нет комментариев
  • написать комментарий
    !!! Требуется ответ для подтверждения!
сайт не использует куки, не шпионит, не следит
для использования сайта мы проверяем:
страна: US · город: Columbus · айпи: 18.119.107.161
устройство: computer · браузер: AppleWebKit 537 · платформы:
счетчик: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - профессиональные адаптивные сайты
00:00
00:00
близко
 пожалуйста, подождите, пока идет загрузка данных...