pl

PENÍKOV KONCERT VOL. 17

Stodola hladová po akci se pro vás otevírá v sobotu 13 června 2020. Chystá se nálet kapel, které svými hudebními vibracemi rozrezonovaly celou Českou Kanadu i se spojenými státy,,,a ty vibrace zní dodnes...

DO SHASKA! - stálice noise dark indus electro scény v čechách. Jejich temné filmové melodie dají prostor ponořit se do hlubin nitra. A probádat si ty zákoutí, kterých se bojíme. Do Shaska jsou vhodným průvodcem, který vás vtáhne a pak vypustí ven, ale to už budete jiní...

DĚTI DEŠTĚ - Noise, Garage, Punk,Hard Core, Loudly and More Loudly... když hráli v Polici v roce 2004 tak to byla absolutně nejlepší kapela koncertu. slovo boží: ...v bytě nad řekou se může stát tisíc různých věcí: můžeš v klidu spočinout na loži vystlanýma květinama, a taky tě může někdo zavraždit. Věčný očišťující neklid se může dostavit například pomocí hluku, rytmu a znepokojivého slova. D2ti de3t2 tu svoji nevymáchanou držku totiž naštěstí nikdy nezavřou!

P.O.P. protocols of paranoia hrají New School Digital Rock and Roll tak u této kapely si nasadíte roušku, ikdyž to nebude nařízené. Zběsile budete hledat dezinfekci a uklidňující prostředky. Přítel na telefonu vám bude k hovnu, protože v Peníkově si signál dělá co chce a v sobotu tomu nebude jinak.

DJ KORO - Pink and dark hop. regionální DJ a taky party Killer v dobrém i tom zlém. A jestli máte hudební, přání tak to si nechte na ježíška, jinak se Koro naježí a srát se s váma nebude a roznudí vás těmi nejhoršímy ploužáky co existují. Písničky od 30 let minulého století až po songy co se budou hrát až v roce 2022..

Akce je to veřejně neveřejná a tak jste všichni zváni a jak skončí produkce tak všichni do hajan do vlastních spacáků a stanů.

Akce je tak trochu narozeninová na podrobnosti se zeptejte Moniky M.

  • 0 komentarzy
    Brak komentarzy
  • napisz komentarz
    !!! Wymagana odpowiedź weryfikacyjna!
strona nie używa cookies, nie szpieguje, nie śledzi
do obsługi strony sprawdzamy:
kraj: US · miasto: Columbus · ip: 3.135.200.211
urządzenie: computer · przeglądarka: AppleWebKit 537 · platforma:
licznik: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesjonalne responsywne strony internetowe
00:00
00:00
zamknij
 proszę czekać ładowanie danych...