pl

Koncert 26.11. sklep Instytut Slavonice

Zdravím a mám dotaz: koho tyto zprávy otravují prosím dejte vědět vyřadím vás z adresáře.

kotelna ve sklepě Institutu se znovu otvírá, tentokráte v Blues stoner rockovém hávu... že blues poslouchal jen váš osvícený děda, tak to jste na omylu... kdo nezažil neví... na co váš děda kroutil a proč bábě utíkal...

v sobotu 26.listopadu 2016 od 20:00 koncert Francouzké kapely Dirty Deep

Francouzský soubor ze Štrasburku DIRTY DEEP hraje chytlavé heavy blues ovlivněné folkem i rockem. Původně jednočlenný projekt (Viktor S. jako Dirty Deep) vznikl v roce 2010. Od té doby cestuje po turné celou Evropou, aby šířil svou hudební víru. Svou muziku vnímá jako životní styl. Rytmus bicích, bublání basy, nabroušená kytara, tóny harmoniky a zpěv jako určitý způsob vykoupení… (i pro fanoušky AC/DC, John Lee Hooker...), pozor na turné je doprovází nabušený Hip Hopový bubeník.

Po kapele Dirty Deep vystoupí THE ATAVIST z Hradce Králové, hrající Surf stoner rock a o nich ještě v budoucnu uslyšíme, mají vykročeno stát se známou kapelou a často to rozpaří tak že hlavní kapela má co dělat aby laťku přeskočila, my je uslyšíme jako třetí v pořadí a kdyby je slyšel Tarantino tak je angažuje pro další film...

Jupiters DC třetí hudební formace, která koncert zahájí je projekt výrazného divadelního a filmového herce, Jiřího Vyorálka a dalších sedm statečných se zaměřují na progresívní disco 80. let. Elektro-psychedelický přesah.

Na závěr zahraje DJ LEO z Brazilie (který ve Slavo bude chvíli přebývat) to bude velká neznámá a uvidíme co za zaoceánské rytmy Leo umíchá.

Koncert bude ve sklepě Institutu Slavonice.

Pořádá Barakos a CFF.

DIRTY DEEP dirtydeep.bandcamp.com

THE ATAVIST bandzone.cz/atavists

DJ LEO soundcloud.com/leonardo-moraes-20/

  • 0 komentarzy
    Brak komentarzy
  • napisz komentarz
    !!! Wymagana odpowiedź weryfikacyjna!
strona nie używa cookies, nie szpieguje, nie śledzi
do obsługi strony sprawdzamy:
kraj: US · miasto: Columbus · ip: 3.142.35.75
urządzenie: computer · przeglądarka: AppleWebKit 537 · platforma:
licznik: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesjonalne responsywne strony internetowe
00:00
00:00
zamknij
 proszę czekać ładowanie danych...