en

Slavonice Metal Barakos Kawárna v pátek 18.09.2015

18.09.2015

...toto není retro párty to je, že se Meka sofistikovaného vožungrizmu Kawarna v kulturáku ve Slavo otevře a nechá zase po letech nasáknout řezané struny, které vypráší ty pavučiny co po těch diskotékách zbyly... a tito to do vás v pátek nasypou:

AGE OF WOE - Göteborg/SWE ageofwoe.net/

Jak to nazvat jinak než těžkotonážní hardcore crust co tě zadupe do země. Kdo byl minulý rok na Baráku kde Age of Woe hráli společně se svýma kámošema Moloken může jen potvrdit. Burácející mašina s kvalitně namazaným bicím soukolím co tě dostane svojí přesností a špinavej zvuk kytar z kterýho se ti udělá fakt špatně. Nový deska na spadnutí a podle toho co jde slyšet v tour teaseru tak to bude opravdu lahůdka!

IMPLORE - Kiel/D implore.bandcamp.com

Kapela co je na světě ani ne 2 roky a všude kde byla tak nezbyl kamen na kameni. Fakt ty vole, Evropa, Amerika, Japonsko..tam všude stihli během pár měsíců odehrát svoje koncerty tihle 2 pardové z německa plus 1 z argentiny. Po ep 'Black Knell' které přivezli k nám v rámci festivalu Obscene extreme je v plánu debutní deska kde mají v plánu jejich mix šílenýho grindcore s death metalou surovostí uvěst k dokonalosti..

LAHAR - Písek/CZ laharthrash.bandcamp.com/

Aha. a co teď? všichni ví ne? Thrash z Písku. Kult a klasika z český kotliny. Je jim jedno jestli hrajou na velkým pódiu nebo v zaplivaným klubu. Tradiční moshpit je na tobě.

MARCH OF THE HORDES - Slavonice/Mexico

Slavonická klasika, odrbaní opilci co vypadají že nemají všech 5 po hromadě ale když se jde hrábne do strun bude ti hned jasný vo co tady jde

  • 0 comments
    No comments yet
  • write comment
    !!! Human Verification Answer Required!
website no use cookies, no spying, no tracking
to use the website, we check:
country: US · city: Columbus · ip: 3.145.60.166
device: computer · browser: AppleWebKit 537 · platform:
counter: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - Professional Responsive Websites
00:00
00:00
close
 please wait loading data...