cz

PENIKOV 2022

!!! STODOLA PENÍKOV KONCERT 2022 !!!

v sobotu 04.06.2022 od 19:00 h (pět kapel z Kanady, Polska, Slezska a Čech)

Z.Z.K.L.P.I.D.L.

kapela vznikla v roce 1990 v Bohumíně, asi 15 km na západ od Šikmého kostela. Stručně by se jejich hudba dala charekterizovat jako:Pa-Metal, Pub Step Under Electro & Pidl Base & Dance & Rock & Roll Plus Blues Psychedelic In Czech means : jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Dvouletá silná chřipka s dobrým marketingem, zapříčinila, že ZZKLPIDL letos vydávají MC kazetu (1.4.2022) a LP desku (1.6.2022) je to jejich první a zároveň poslední LP. Také se jedná o jejich první koncert mimo katastr Bohumína, prostě ježkovy oči...

  1. zzklpidl1.bandcamp.com

CALVERA

onemanpičus s basou, nic nového, všechno už tu bylo. ukradené riffy, melodie, slova, náměty, kdo ví? ale stejně si jeho písničky budeš broukat ještě třetí den po koncertně při čistění zubů sonickým kartáčkem.

https://calvera.bandcamp.com/

  1. zzklpidl1.bandcamp.com

BOLEHLAV

Tenhle koncert vás ještě dlouho po shlédnutí nenechá spát, skvělý elektro, ve kterým ti co tvrdí, že se v tom vyznají, slyši dubstep a drum´n´bass. Všechno je to hodně sprostě střihlý indisturiální kytarou a všechno dohromady je to děsně nahlas. Nic pro epileptiky a slabý povahy.

  1. bolehlav.net

TOWOT

Kapela z Rzeszova 50km od Ukrajinských hranic. Kapela TOWOT se kdysi na začátku 90 tých let jmenovala SMAR SW. A po jejich koncertě na legendárním PL festivalu v Jarocině se celé město obrátilo naruby a to doslova a festival na určité období přestal existovat. Kapela ve které hraje Yogi zakladatel THCulture, krerý na Slavonicku nebude hrát poprvé. Také je to významný motor projektu www.radios.cz Kapela SMAR SW je legenda PL Punku a projekt TOWOT hraje svoje skladby v jiných aranžmá. Takže se těšte na nekomromisní nátěr se starými texty, jejichž obsah je po 30 letech více než aktuální.

PUNK NEZNAMENÁ PŘIJÍT POZDĚ NA ZKOUŠKU!

  1. towot.smarsw.com

UNKILLED WORKER LOWLAND TUNDRA

Opravdový Kanaďan v České Kanadě s basovým bubeníkem. jedno z mnoha alter eg Todda Nesbitta, kterýho určitě znáte z Wollongong. UKWLT je běžně taky klasickej one-man pičus, ale na tomhle koncertu ho podpoří živý bicí, za kterejma bude sedět basák z Lyssy! Takže kapela!

  1. silver-rocket.org

DJ na závěr + čepovaný Popelín 12° + spousta dobrého jídla + možnost přijet už v pátek (naražený sud bude) + přespání ve vlastních stanech možné. A ne že nám budou volat vaše matky.....

PN & TSH

další akce na Slavonicku k zápisu do kalendáře

12.06. SPY (USA) + Kurvy Češi - Barakos

05.07. Faust + Laid To Waste + Entrapped - Barakos

25.08. Hyperdontia + Septage + Sněť (vítěz Anděl 2022) - Barakos

29.10. Gride + Insistent + Impulsealer - Barakos

02.11. Three for Silver (USA) - Mutišov 23

05.11. FLIGHT ATTENDANT (USA) - Institut Sklep

SOBOTA 04.06.2022 19:00 Cesky Rudolec (cz) Peníkov 23

INFO: www.radios.cz

Cesky Rudolec - Peníkov 23 (cz)

  • 0 komentáře
    žádné komentáře
  • napsat komentář
    !!! Požadováno ověření odpověď!
stránka nevyužívá cookies, ne špionáž, ne sledování
abychom mohli používat web, zkontrolujeme:
země: US · město: Columbus · ip: 18.191.211.66
zařízení: computer · prohlížeč: AppleWebKit 537 · platforma:
pult: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesionální responzivní webové stránky
00:00
00:00
zavřít
 čekejte prosím načítání dat...