cz

Koncert Sheeva Yoga ve Slavonicích - 18.09.2020

HARDEST OF THE HARD

SHEEVA YOGA

Krátce, rychle a hlasitě... Ve zkratce jak to vždy fungovalo a pořád funguje v téhle ostravské chásce od roku 1997!!! Neůnavný power violence s 3 zpěvama a bezchybnou nástrojovkou. Tohle bude tsunami!!!

BRUNNER TODESMARSCH

Brutální punk s chaotickým vokálem a ještě chaotičtějšímy hudebnímy postupy. Noise as fuck pro fanoušky old schoolovejch punkovejch kapel.

GOSPEL OF THE FUTURE

Jako kontrast jsme pro vás vybrali další veterány české scény kteří znovu opečovávají ty nejhutnější riffy a jdou na to hodně pomalu ale o to víc hutně. Kapela která po několika personálních změnách, 8 leté pauze začla do lidí znovu tlačit svůj těžký sludge metal a prý je to ještě větší bahno než dřív a jestli tohle Barák vydrží tak vydrží snad už všechno :)

SKIP LIFE

Radek Pavlovič kytara: SKIP LIFE vznikli jako spontánní nápad v šatně na druhým ročníku Eternal Noise Misery, kde jsme se s Alešem a Ondrou shodli na tom, že máme rádi starej powerviolence tak, jak se hrál na začátku 90. let v Kalifornii. Slovo dalo slovo a domluvili jsme zkoušku. Sice byla až půl roku poté, ale i tak na první zkoušce vzniklo celkem 5 songů v duchu Lack of Interest, Crossed out nebo Infest. Nemáme v plánu objevovat Ameriku, ale jen složit poklonu kapelám, který máme rádi. Osobně se tímhle projektem vracím trochu do éry Inkogruence (2003-2004), kdy mě silně ovlivnila kompilace In The War With Emo s kapelami jako Infest, Crossed Out, Hellnation, No Comment, Spazz, Charles Bronson... klasika. Aleš posílal song Štebymu (ex-Pangs of Remorse), kterýmu se to líbilo. Takže to beru jako známku, že to vykrádáme správně :)

Klub Barakos - Slavonice (cz), Úvoz

  • 0 komentáře
    žádné komentáře
  • napsat komentář
    !!! Požadováno ověření odpověď!
stránka nevyužívá cookies, ne špionáž, ne sledování
abychom mohli používat web, zkontrolujeme:
země: US · město: Columbus · ip: 3.145.131.28
zařízení: computer · prohlížeč: AppleWebKit 537 · platforma:
pult: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesionální responzivní webové stránky
00:00
00:00
zavřít
 čekejte prosím načítání dat...