cz

V sobotu 18.03.2023 koncert jazz hraje beatles ve Slavonicích

Dobrý den, vážení fanoušci filmu a hudby, ..na začátek zmíním malý úspěch našeho Filmového klubu Slavonice, který s ohledem na ceny energií nepromítá tak často, ale přesto se nám na podzim podařilo promítnout film Il Boemo a tento film, jak asi víte získal Českého lva za nejlepší film 2022.

A mám takové tušení, že film Trojúhelník smutku, který jsme loni také promítli získá brzy prestižní sošku v rámci udělování Oskarů. to byla omáčka na úvod a teď k věci.

V sobotu 18.března 2023 Jazz koncert ve Sklepě Institutu Slavonice, který je momentálně na prodej a my doufáme , že se nejedná o poslední akci .

ZAŽÍT THE BEATLES VE SLAVONICÍCH

nejde o vtip , ale o pozvánku na jedinečný koncert, který proběhne ve sklepě Institutu Slavonice v sobotu 18. března 2023 ve 20:00 h. Walter Fischbacher Trio hraje všem notoricky známé písničky The Beatles, ale v Jazzových úpravách. Jazzové pianové trio, známé jako skvělá doprovodná kapela mnohých zpěváků a především amerických zpěvaček, se chce po letech konečně prezentovat ve své čistě instrumentální podobě. V roce 2022 natočili nové album, které bude celé složeno z jazzových předělávek písní Beatles a s tímto programem vyrazí v roce 2023 na velké středoevropské turné.

Budou hrát ve složení

Walter Fischbacher (USA) – piano,

Petr Dvorský (CZ) – kontrabas,

Ulf Stricker (D) – bicí.

Zazní například tyto skladby: Eleanor Righby, Hey Jude, Let it Be, Strawberry Fields Forever, Blackbird, Come Together, I Want You, Here There and Everywhere a jako odlehčenou "srandičku": Back in the USSR. walterfischbacher.com

otevřeno bude od 19:00, vstupné 150 až 200 kč

  • 0 komentáře
    žádné komentáře
  • napsat komentář
    !!! Požadováno ověření odpověď!
stránka nevyužívá cookies, ne špionáž, ne sledování
abychom mohli používat web, zkontrolujeme:
země: US · město: Columbus · ip: 3.142.199.138
zařízení: computer · prohlížeč: AppleWebKit 537 · platforma:
pult: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesionální responzivní webové stránky
00:00
00:00
zavřít
 čekejte prosím načítání dat...