cz

KONCERT - ARABROT!!! - Staré Kino - Slavonice

27.05.2012 – 16:00

V neděli 27.05.2012 v 16 hodin už podruhé se budem loučit se starým kinem na náměstí a tentokráte naposled a tak po 80 letech se Deutche hause radikálně promění a k této příležitosti se podařilo sehnat kvalitní kapely na toto nedělní odpoledne. Akce bude začínat v 16 hodin !!! a končit ve 20 hodin a kdo příjde po 20 hodině tak ten ať si vezme rovnou kladivo. Kapely byly pečlivě vybírány aby sedly k osudu který kino v příštích měsících čeká a vy můžete tuto transformaci zažít nanečisto.

ARABROT (Norsko)

Dvakrát se stalo, že měli dojet a ani jednou se to bohužel nepovedlo. Kdo z vás 10-ti lidí byl na jejich památném koncertě na Kawárně cca 3 roky zpátky tuší proč sme je chtěli udělat znova. Tomu zbytku (což je většina že?) to rád vysvětlím... Arabrot sou jedinečná kapela která se prostě neopakuje a ostatní jí mohou vlízt na záda... tak jako já nebo Vy. Poslední 3 roky nominace na Norskýho Anděla a tenhle rok výhra! Prostě ten jejich zvuk je dokonalej a koncerty sou hodně hlučný a dokonale zahraný. Kombinace zvuku Melvins, šeptání i v těch nejhlasitějších pasážích, slintání, zpocený mužský těla stojící před nabušenejma aparátama v kombinaci se Starým Kinem a nejde o zběsilé sypání a zařazenou pětkou. Arabrot je čistý intelektual metal jaký jste ještě neslyšeli... myslím, že nás čeká nevšední zážitek.

NOD NOD (Tábor/JH)

Českej převrat na poli pomalý temný hudby. Sekundy z J.Hradce a zbytky Veeny z Tábora co si založili zprvu akustické duo, které se přetvořilo v tohle monstrum. Nejlepší zpěvačka na světě a nejlepší kapela na světě. Hipsteři to nejsou. Tahle slečna a tihle kluci sou prostě něco jako poklad utopenej v jezeře poblíž Zimohradu. Vlk se nebojí ničeho... ani vlastního stínu a když jako přídavek vystřihnou předělávku od Massive Attack tak publikum je jejich.

ANDREA ROTTIN (Itálie/Brnö)

Italskej emigrant v barvách Brna. Folkově lazenej, bluesově roztrhanej. Křičí, ječí, směje se a zároveň melodicky zarecituje. Hraje jak nejlíp umí a ukazuje i jinou cestu jak skládat písničky na akustickou kytaru. Je to živelný a divoký. Alternativní Nirvana v jednom muži. Přesvědčte se sami.

HOW MUCH WOOD WOULD A WOODCHUCK IF A WOODCHUCK COULD CHUCK WOOD (Itálie)

Ambientní doprovod k demolici Kina ve Slavonicicích.Velká neznám. Podobné na Swans a starší hypnotyzující se opakované plochy. Jen se nechat unést a hlavně nechvátat. Zde ukázka: http://soundcloud.com/avant/how-much-wood-would-a

a dole ukázka jak se má správně kapela vyslovovat.

  • 0 komentáře
    žádné komentáře
  • napsat komentář
    !!! Požadováno ověření odpověď!
stránka nevyužívá cookies, ne špionáž, ne sledování
abychom mohli používat web, zkontrolujeme:
země: US · město: Columbus · ip: 3.133.12.172
zařízení: computer · prohlížeč: AppleWebKit 537 · platforma:
pult: 1 · online:
created and powered by:
RobiYogi.com - profesionální responzivní webové stránky
00:00
00:00
zavřít
 čekejte prosím načítání dat...